JUKEBOX Live Band
shadow

O nama

JUKEBOX live band osnovan je krajem 2010. godine u Kaštelima. Jure (pjevač), Dani (bubnjar) i Pićo (basist) sa velikim entuzijazmom pokreću ovu glazbenu priču i kroz godine upornog rada dolaze do dobitne formule. Pet vrsnih glazbenika (naknadno se priključuju Ilija na solo gitari i Milivoj na klavijaturama) “igra” se glazbom svih žanrova i oko sebe širi more dobrih vibracija i vrhunske zabave.
Na repertoaru možete pronaći više od 1000 hitova domaće i strane glazbe svih žanrova. Naravno, tu je i ženski vokal (Izabela) koji, ovisno o potrebi, nastupa sa nama. Sviramo na svim mogućim prigodama koje možete zamisliti: vjenčanja, ljetnje “fešte” na otvorenom, maturalne zabave, pop i rock svirke u klubovima i kafićima, acoustic svirke u restoranima i manjim prostorima, modni i poslovni eventi…
2014. godine kupujemo jedan od najboljih razglasa trenutno na tržištu (KV2 – K rig) koji uz modernu rasvjetu, scenske efekte (dim mašina i laseri), rampu i binu tvori dobitnu kombinaciju za sve vrste događaja na kojima nastupamo.
Nemojte da sve ostane na posjetu našoj web stranici. Angažirajte nas i nećete požaliti!

Vjerovali ili ne, ovaj “macho” primjerak muškog roda živi u Kaštel Gomilici. Iako izgled to ne odaje, veliki je zaljubljenik u blues i rock standarde… Još kao dječarac poharao je “Glas Kaštela” i ine lokalne festivale da bi danas svojim sazrelim i nadasve prepoznatljivim baritonom osvajao srca slušatelja. Definitivno glas koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

“Enfant terrible” splitske glazbene scene. U pratećem bandu velikog kantautora Siniše Vuce provodi više manje uspješnih par godina no nakon jedne bezazlene svađe oko janjećeg paprčnjaka biva naprasno izbačen. Prelazi u Gibonnijev band, ali pogađate, “vražičak” Iko ni tu nije mogao obuzdati svoje životinjske nagone – usred velikog koncerta na malonogometnom stadionu u Trilju, ničim izazvan, ujeda bubnjara za lijevu ruku. Nakon godina provedenih u obrazovno – rehabilitacijskom centru “Ti to možeš!”, vidno osviješten, pristupa Jukebox live bandu. U slobodno vrijeme snima edukacijske video materijale, uglavnom o samopomoći…

Glavni kotačić ovog zahuktalog “glazbenog motora”. Već od malena uhvaćen u ralje nekontroliranog lupkanja po svemu što mu dođe pod ruke (a i noge), razvija se u vrhunsku ritam mašinu koja na pozornici suvereno vlada svim izazovima koje jedan bubnjar mora ispuniti. Kad se ugase svijetla pozornice, on postaje nepresušni izvor ideja koje pokreću ovaj band. Bubnjar, back vokal, menadžer, organizator – jednom rječju – GIGANT (sa periferije).

Od Brda do Neslanovca boljeg bas gitarista nećete pronaći. U stvarnom životu “duša od čovika”, smiren i pouzdan, svaka bi ga majka poželila za zeta… Ali kad izađe na scenu postaje prava atrakcija. Njegove plesne pokrete uvode u sve naprednije plesne priručnike, a neobuzdane solo dionice na bas gitari se marljivo “skidaju” i u dalekom Japanu. Bradom i glavom – Ivan Bušić Piccione.

Kao vječiti talent napušta Kaštel Kambelovac i odlazi “trbuhom za kruhom” u daleki Split. Jedan od rijetkih klavirista koji, unatoč završenoj glazbenoj akademiji, još uvijek svira samo desnom rukom. Standardnih 8 oktava klavijature zamijenio je za 5 i, kao da mu to nije bilo dovoljno, prelazi na “huljofon” koji ima savršene 3 oktave. Ne zna što je to “solo” i ne svira više od 3 akorda po pjesmi…