Vjenčanja

Planirate vjenčanje i zapeli ste na odabiru banda? Da, da…baš onog, jednog i jedinog…odabranog da od vašeg najsretnijeg dana napravi nezaboravnu uspomenu za sve uzvanike?

E, pa brigama je došao kraj! Odabirom JUKEBOX LIVE BAND-a potpisali ste odličnu atmosferu i vrhunsku zabavu na vašem vjenčanju za SVE goste. Promijenite već dobro poznatu praksu gdje većina starijih krvnih srodnika nezainteresirano sjedi za svojim stolom u kutu sale i sa nestrpljenjem očekuje naredni slijed hrane. Na „našim“ vjenčanjima konobari se doslovno moraju probijati kroz prepuni plesni podij, a šef sale plačnim glasom moliti da prekinemo set kako se janjetina ne bi pretvorila u hladetinu.

Naš je moto – ZABAVA iznad svega!!

Već godinama JUKEBOX Live Band usavršava recept za savršeno vjenčanje, a brojke (preko 30 vjenčanja godišnje) i presretni mladenci govore sami za sebe. Naš nadasve individualni pristup prema svakom paru, profesionalni odnos i „nos“ za prepoznavanje glazbenog pulsa svatova već je nadaleko poznat i izvan granica Splitsko-dalmatinske županije.

JUKEBOX LIVE BAND je sastavljen od šest vrsnih i svestranih glazbenika:
– muški i ženski vokal
– solo i ritam gitara
– bas gitara
– klavijature
– bubnjevi
Ako je vaša želja da na vjenčanju „gostuje“ i neki solo instrument (saksofon, truba, violina, harmonika…) nemojte se ustručavati pitati.
Vaša želja nama je zapovijed!

Kakvu glazbu sviramo?
Na repertoaru možete pronaći više od 1000 ultimativnih hitova domaće i strane glazbe svih žanrova. Sa jednakim žarom sviramo Mišu Kovača i Metallicu, Lennyja Kravitza i nezaobilaznog Halida Bešlića, Terezu Kesoviju i Amy Winehouse… U dogovoru s vama prilagođavamo repertoar, sviramo i najčudnije želje koje vam padnu na pamet, a jedino izbjegavamo turbo-folk. Također, na našoj stranici možete pronaći prijedloge pjesama za nezaboravni prvi ples.

Oprema?
Prije godinu dana kupili smo najmoderniji razglas trenutno na tržištu (KV2 K.rig) koji bez problema pokriva vjenčanja preko 1000 ljudi kako u zatvorenim tako i na otvorenim prostorima. Za manja vjenčanja i prostore imamo i manji razglas (DAS Avant snage 2.5kW).
LED rasvjeta, laseri, American DJ Dekkeri, flat light, dim mašina samo su dio opreme koju nosimo sa sobom na svako vjenčanje, a u iznimnim slučajevima sastavljamo i vlastitu binu.
Na vaš zahtjev u ponudu uključujemo i dodatne scenske efekte (moving head, rasvjeta za bojanje prostora, mašina za balončiće…).

Nemojte dvojiti, odaberite JUKEBOX LIVE BAND i priuštite si najbolje vjenčanje koje možete zamisliti!